Neznáme telo plávalo po hladine Tople. Nehoda v Kľušove - 3 ťažko zranení

05.06.2010 Celý región

Neznáme telo plávalo po hladine Tople: V piatok 4.6.2010 o 18.23 h službukonajúca policajná hliadka vo Vranove nad Topľou si všimla plávať na hladine rieky Topľa v lokalite obchodného domu Tesco telo človeka.
Policajti okamžite vyrozumeli hasičov, ktorí sa pri Sačurove snažili telo vytiahnuť, žiaľ sa im to nepodarilo. Prúd vody unášal telo ďalej smerom na Trebišov.

Nehoda v Kľušove - 3 ťažko zranení
V piatok o 10.35 na ceste 2 triedy v časti pri cintoríne v Kľušove, okr. Bardejov 31 ročný vodič Mercedesu Benz s návesom jazdiaci smerom na Prešov po prejdení ľavotočivej zákruty neprispôsobil jazdu stavu a povahe vozovky následkom čoho dostal na mokrej vozovke šmyk. S vozidlom prešiel do ľavej časti vozovky, kde sa čelne zrazil s Renaultom Clio, ktoré riadila 46 ročná vodička a následne doň narazila aj Škoda Felícia, ktorú riadil 60 ročný Bardejovčan. Vodička aj jej 67 ročná spolujazdkyňa sú ťažko zranené s predpokladanou dobou liečenia a práceneschopnosti nad 42 dní. Vodič je taktiež ťažko zranený s dobou liečenia nad 6 týždňov. U vodičov dychová skúška na alkohol bola negatívna. U vodičky vzhľadom na zranenia bola odobratá vzorka krvi na zistenie alebo vylúčenie prítomnosti alkoholu.
Bardejovský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.
 

Vyberte región